Voet en Toet | Tarieven
16911
page-template-default,page,page-id-16911,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

 

Voetmassage (geen declaratie mogelijk)          €30,-

 

Voetreflex-Therapie

Eerste consult (anamnese + voetreflex)         €69,00

Vervolg behandeling voetreflex-therapie      €57,00

 

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). Hierdoor is het mogelijk dat uw zorgverzekeraar de voetreflex-therapie behandelingen (deels) vergoed. Raadpleeg voorafgaand uw polisvoorwaarden.

 

De voetreflex-therapie behandelingen zijn altijd opgebouwd uit een gesprek en massage. Het eerste consult neemt meer tijd in beslag i.v.m. de anamnese die ik afnam, om op die manier een goed behandelplan op te kunnen zetten.

 

De tarieven zijn incl. het gebruik van etherische oliën.

 

 

De Skin Treaments zijn verdeeld in tijdblokken, jij kiest hoe lang je behandeld wilt worden en geeft aan wát je gedaan wilt hebben in een behandeling. Zo is iedere behandeling weer anders; je huid heeft nl ook iedere keer andere behoeftes. Ik start de Skin Treatment altijd met een Face-Mapping huidanalyse, waarbij ik jouw huid analyseer en op die manier in kan spelen op wat jouw huid nodig heeft. Afsluitend krijg je altijd een passend huidadvies.

 

Tarieven mbt Skin Treatments 

ProSkin 30 min
€ 29,00
ProSkin 45 min
€ 43,00
ProSkin 60 min
€ 57,00
ProSkin 75 min
€ 69,00
Face-Mapping
Gratis
Touch Therapy
€ 12,00

Touch Therapy is een 15 minuten durende behandeling, die als extra toegevoegd kan worden aan de Skin Treatment. Je kan kiezen uit: Stress relief hand en arm, Stress relief hoofdhuid, Stress relief nek en schouders of reflex-point feet.

 

ProSkin30 Stress Positive Eye Lift €35,00 (30 min.)
Kuur van 6 plaatselijke cosmetische bindweefsel-treatments €226,90 (dit is inclusief Dermalogica Stress Positive Eye Lift voor thuisgebruik)
Verlies stress uit het oog en verhelder vermoeide ogen!

 

ProSkin30 Lip Smoothing €35,00 (30 min.)
Kuur van 6 plaatselijke cosmetische bindweefsel-treatments €206,90 (dit is inclusief Dermalogica Nightly Lip voor thuisgebruik)
Lachrimpels zijn niet om te lachen! Herstel je hydratatieniveau, verzacht liplijntjes en verminder de tekenen van huidveroudering rondom de mond.

 

Bindweefsel facial 60 min. €75,00

Kuur van 6 treatments € 399,00

Deze huidverbeterende facial start met de Dermalogica’s dubbele reiniging, gevolgd door een cosmetische bindweefsel-gezichts-massage, een exfoliatie, een masker op basis van hoge concentraties vitamines en een nek/schoudermassage. Uiteraard wordt deze treatment afgesloten met een dag- en of nachtverzorging, afgestemd op jouw huidtype en/of huidconditie.

Let op; deze treatment is uitgesloten van harsen, verven, epileren en/of onzuiverheden verwijderen!

 

Tarieven Expert-Treatments

 

ProSkin Expert Active 30
€ 50,00
ProSkin Expert Active 60
€ 97,00

 

Losse behandelingen

Bovenlip harsen
€ 8,-
Kin harsen
€ 8,-
Bovenlip + kin harsen
€ 13,50
Oksels harsen
€ 20,-

 

Er zijn ook kadobonnen verkrijgbaar, tegen elk gewenst bedrag, of behandelingen.